Grattisvideo – Fotostudion i Rosa Huset – Gävle

Vår grattisvideo är en annorlunda och överraskande present till ditt barn. Du skickar oss foton på barnet och vi skapar videon och mailar den till dig. Du kan sedan lägga upp videon på sociala medier eller en hemsida på barnets födelsedag. Behöver du hjälp med att lägga upp videon på nätet så hjälper vi dig!

Vi mailar en länk där du kan ladda ner videon senast kvällen före ditt barns födelsedag.

Priset för videon är 500 kronor, vid fotografering i fotostudion är priset 300 kronor.

Beställning och betalning

För att göra videon behöver vi 11 foton på ditt barn i minst 72 dpi. Om barnet fotas i fotostudion kan det fotot användas som ett av de 11 fotona i videon.

Du skickar dina foton och all information vi behöver med formuläret längst ner på den här sidan och betalar videon i Fotostudion i Rosa Huset. Tänk på att skicka in dina foton före ni besöker fotostudion. Fotograferas barnet i fotostudion och du vill använda det fotot i videon så lämna bara en platserna för uppladdning tom i formuläret.

Produktions- och leveranstid

Vill vi ha dina foton senast 5 arbetsdagar före ditt barns födelsedag. Läser du det här mindre än 5 arbetsdagar före födelsedagen så kontakta oss före du gör en beställning. Ibland kan vi göra videon på kortare tid.

Du hittar Platina Produktion och Fotostudion i Rosa Huset på Hattmakargatan 11 i Gävle.