Fotostudion i Rosa Huset

Fotostudion i Rosa HusetFotostudion i Rosa Huset har öppet alla vardagar 14 – 18.

Vi håller till på Hattmakargatan 11 i centrala Gävle. Fotostudion i Rosa Huset ligger nära både Gävle Central, bussstationen i Gävle och hållplatser för lokaltrafiken. Vi har också många restauranger, hotell och vandrarhem i närheten.

Vi utför de flesta sorters fotograferingar. Bröllop, företag, porträtt, artister & band, djur, barn, mat och mycket annat.

Barnfoto och annan fotografering

Under våra öppettider (14 – 18 alla vardagar) tar vi barnfoto som genom en annons publiceras i Arbetarbladet och Gefle Dagblad. Annonsen publiceras även på tidningarnas hemsidor. Vi gör även andra studiofotograferingar på bokade tider, kontakta oss om du vill boka en tid.

Drönarfoto

Vi har även drönarfoto som tjänst. Det kan användas till många områden t.ex mäklarfirmor, fina översiktsbilder, granskning av fasader. Vi filmar även med drönare och kan göra reklamfilmer till företag.

Hyr studion

I vår fotostudio kan du som är fotograf hyra studiotid per timme inkl utrustning. (kamera ingår ej). Vi har flera fotobakgrunder och plats att ta med sig eget för den som vill det.