Boka in den tid du vill komma och fotografera!

Vår fotostudio ligger i våra lokaler på Femte Tvärgatan 4, på Brynäs i Gävle. Vi utför de flesta sorters fotograferingar för dig i bland annat Gävle och Sandviken med omnejder. Bröllop, företag, porträtt, artister & band, djur, barnfoto, mat och mycket annat.

Barnfoto och annan fotografering för dig i Gävle & Sandviken med omnejder

Vi tar grattisfoton som genom en annons publiceras i Arbetarbladet och Gefle Dagblad. Annonsen publiceras även på tidningarnas hemsidor.

Boka en tid för grattisfoto på vår sida på Boka Direkt!

För foto till familjeannonser i Arbetarbladet och Gefle Dagblad måste fotograferingen göras MINST 7 DAGAR FÖRE du vill att fotot ska publiceras för att vi ska kunna garantera att fotot publiceras i tidningarna på rätt dag .

Kommer du och fotograferar med kortare tid än 7 dagar före dagen annonsen ska publiceras så skickar vi fotot till tidningarna för publicering men vi kan inte garantera att det blir publicerat på rätt dag.

Om du i bland annat Gävle och Sandviken med omnejd känner dig intresserad av de tjänster vi erbjuder inom exempelvis barnfoto är du välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig vidare.

Drönarfoto

Vi har även drönarfoto som tjänst. Det kan användas till många områden t.ex mäklarfirmor, fina översiktsbilder, granskning av fasader. Vi filmar även med drönare och kan göra reklamfilmer till företag.